ISPANAK VE MANTARLI TAVUK
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
MALZEMELERİMİZ
HAZIRLANIŞI
- 3 tutam bebek ıspanak
- 8-10 adet kültür mantarı
- 3 dal taze soğan
- 3 adet tavuk göğsü
- 4-5 yaprak fesleğen
- 1 su bardağı krema
- 1 yemek kaşığı köri
- ½ yemek kaşığı zerdeçal
- Zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- 2 avuç kaşar peyniri - rende - üzeri için
HAZIRLANIŞI
- Bir tencerede zeytin yağını ısıtın. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirdiğiniz tavukları önlü arkalı mühürleyip fırın kabınıza alın.
- Aynı tencereye zeytinyağı ekleyip dilimlediğiniz mantarları kavurmaya başlayın.Ardından ıspanak, taze soğan ve fesleğeni ekleyip öldürün. Krema ve baharatları ekleyip, fırın kabınıza aldığınız tavukların üzerine yayın. Kaşar peynirini de üstüne yayıp 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 - 35 dakika pişirin. AFİYET OLSUN.
CHEESE
CHICKEN
ISPANAK VE MANTARLI TAVUK
ISPANAKLI VE MANTARLI TAVUK TARİFİ
MUSHROOM
SPINACH
TAVUK TARİFİ
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Yorumlar
Yorum Gönder